2010-04-15 08:45

Isac Carlsson tar över Malmö FBC

Kommande säsong spelar Malmö FBC:s herrar i nya division 1. Nu är det klart att det blir Isac Carlsson som kommer att leda laget.

Efter fyra år som huvudtränare för Warberg. På dessa år blev det SM-guld vid två tillfällen. Därtill har Isac tagit ett SM-guld som assisterande tränare och ett som spelare.

– Detta är precis vad vi behöver för vår fortsatta satsning. Vi har ett väldigt ungt lag som redan i år vann serien och fick känna på tufft motstånd i kvalet till Allsvenskan. Med en så meriterad och erfaren tränare som Isac Carlsson får våra unga spelare en gyllene chans att utvecklas på bästa sätt, säger Ulf Ivarsson som är herransvarig i Malmö FBC.
 


Division 1-laget Malmö FBC får ett meriterat tillskott i båset. Laget kommer nämligen att ledas av Isac Carlsson som nu lämnar Warberg efter fyra säsonger som huvudtränare. Foto: Bildbyrån.

 
– Vi vill till Superligan men vet inte till 100 procent vad som krävs, därför har vi valt att plocka ner kompetensen via Isac som får lära oss andra, säger Ivarsson.

 


Författare: Klas Pettersson