2008-04-22 13:55

VM-avtalen undertecknade

I lördags skrevs alla papper på inför kommande innebandy-VM för damer. Som tidigare beslutat kommer detta arrangemang att hållas i Västerås 5-13 december 2009.

Det var i Globen i lördags som VM-avtalen skrevs på. Dels var det avtalet mellan SIBF och den lokala arrangören, Västmanlands Innebandyförbund. Dels var det avtalet mellan Internationella Innebandyförbundet och SIBF.


SIBF:s ordförande Lars-Gunnar Tjärnquist skakar hand med Västmanlands IBF:s ordförande Dan Berger...... och dessutom blev avtalet mellan IFF och SIBF klart. Här syns John Liljelund (generalsekreterare, IFF), Lars-Gunnar Tjärnquist (ordförande, SIBF), Renato Orlando (vice ordförande, IFF) och Tomas Eriksson (generalsekreterare, SIBF). Foto: Stefan Svensson.


– Det finns stora fördelar med att spela VM i Västerås. Hallarna ligger nära varandra och intresset för innebandyn är stort i Västerås, säger Internationella Innebandyförbundets generalsekreterare John Lijlelund.

– Dessutom har distriktsförbundet en positiv inställning. Jag tror på ett riktigt bra arrangemang, säger Liljelund vidare.


Författare: Klas Pettersson